Ardahan Derneği'de 23 Şubat Ardahanın Kurtuluşuna ve Dünya Ardahanlılar Günü'ne Hazır


ARDAHANIN TANITIMI YAPAN SAYIN: MEHMET ALİ ARSLAN'IN 23 ŞUBAT DÜNYA ARDAHANLILAR GÜNÜ,, OLARAKTA KUTLANMASINI İSTEMESİ VE ÖNERİSİ ARDAHANLILAR TARAFINDAN OLUMLU BULUNDUĞUNA DAİR HABERLERİMİZİ PAYLAŞMIŞTIK.. DÜNYANIN HER YERİNDEN HALKIMIZ TÜM HAZIRLIKLARINI YAPMIŞ DURUMDA


BU SEFERKİ HABERİMİZDE İSTANBUL İL DERNEĞİNDEN 
Merkezi İstanbul Kartal İlçesinde bulunan, Ardahan İli Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği 20 Şubat perşembe günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde 23 Şubat günü yapılacak dayanışma gecesi için son hazırlıklar konusunda değerlendirme toplantısı yaptı.

İstanbul Ardahan İl Derneği, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde yaptığı toplantıya Dernek Başkanı Ahmet Demirbaş Dernek yöneticileri ve birim başkanları katıldı.Toplantıda yapılan konuşmalarda Ardahan’ın düşman işgalinde kurtuluş günü olan 23 Şubat dayanışma gecesinde ”23 Şubat Dünya Ardahan’lılar Günü” ilan edilmesi kararı alındı.İstanbul Maltepe’de Salon Kardelen’de yapılacak gece saat 19.00 da başlayacak.Geceye bölgemizin Siyasetçi,Sanatçı ve Yerel Gazetecilerin katılması bekleniyor.

Haber / Erkan SARIKAYA
Share on Google Plus

About site ve bloglar

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment