Sarai Sierra Filmi Sinemalarda / Maral Büyüksaraç Haberleri



Türkiye'nin günlerce kayıp olarak bildiği ve daha sonra İstanbul'da cesedi bulunan Amerika'lı turist
Sarai Sierra'nın hayatından esinlenerek hazırlanan  2013-2014 yapımı Gecenin Tenhasında
filmi gösterine hazırlanıyor Çekimlerden bu yana her sahnesi ayrı ilgi gören film yurt dışı basınında da ilgiyle karşılaştı. Merakla beklenen filmin başrol oyuncusu Maral Büyüksaraç, Ersan Ender, Silvia Santini yarın filmin galası için İtalya'ya gidiyor. Yönetmenliğini Mehmet Bükülmez'in üstlendiği filmin görüntü yönetmeni Marc Harwey ve ekibi İtalya'dan getirten yapımcı, İtalya için özel bir gala düzenliyor.

FİLME +18 SINIRLAMASI GETİRİLDİ
Öte yandan, başrol oyuncusu Maral Büyüksaraç'ın sevişme sahnesi sebebiyle filme +18 sınırlaması getirildi. Bir barın tuvaletinde cüretkar sevişne sahnesi olan Büyüksaraç, karara Twitter'dan tepki gösterdi. Güzel oyuncu, filmde +18'lik bir durumun olmadığını savundu.

BÜKÜLMEZ: DERDİMİZ GİŞE DEĞİL

Filmin yönetmeni Mehmet Bükülmez ise, "Gişede büyük yankı görelim gibi bir derdimiz yok,hedefimiz festivaller dilerim izleyenler filmin temasını doğru anlar" şeklinde konuştu
starhaber
Share on Google Plus

About site ve bloglar

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment