Azeri basını Soma'yı unutmadı. Bütün dünya soma için seferber olurken Din kardeşlerimiz olan Azerilerde somayı unutmadı. Azerbaycan basını 4 gün siyah beyaz basacak

Azerbaycan basını Soma'da yaşanan faciaya duyarsız kalmadı. Tam 4 gün siyah-beyaz baskı yapacak.

Azeri Basını Soma'da Yaşanan Faciaya Kayıtsız Kalmadı. Bugün Çıkacak Olan Gazeteler Siyah Beyaz Baskı Yapacak.
Newsaze.Com Sitesinin Haberi Göre, Azerbaycan Basını Tam 4 Gün Siyah-Beyaz Baskı Yapacak. Konu İle Alakalı Konuşan Azerbaycan Basın Konseyi Başkanı Eflatun Amaşov Bu Gönül İşidir Ve Bürokrasiye Gerek Yok. Bu Sebepten Her Hangi Resmi Karar Almadık. Tabiki, Türkiye'de Baş Veren Elim Kaza Hepimizi Derinden Sarsmıştır' Diye Konuştu.

TÜRKİYE'NİN ACISI BİZİM ACIMIZDIR

Yeni Müsavat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rauf Arifoğlu Da 'Türkiye'nin Acısı Bizim Acımızdır. Hepimiz Çok Üzüldük. Keşke Böyle Bir Hadise Yaşanmasaydı. Madenci Kardeşlerimizin Ailelerinin Acısını Cani Gönülden Paylaşıyoruz' Dedi.

HASSASİYETLE İZLİYORUZ

Türkiye'de Yaşananları Hassasiyetle İzliyoruz' Deyen Yenicag.Az Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Agil Alesger Kaza İle İlgili İlk Andan Azerbaycan Medyasında Yankı Uyandırdığını Söyledi. Türkiye'de Yaşananları Takip Ettiklerini Kaydeden Alesger 'Soma Faciası Da Bizleri Çok Yıpratmıştır. Hepimiz Dua Ediyoruz Ki, Şu Ana Kadar Kurtulamayan Arkadaşları Allah Ailelerine Bağışlasın Dedi.


Share on Google Plus

About site ve bloglar

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment